Promotionele artikelen

Goede relaties opbouwen met klanten en partners is 1 van de belangrijkste doelen van elke bedrijf. Dit doe je door de juiste relatiegeschenken weg te geven. Een relatiegeschenk is een soort visitekaart van het bedrijf. Klanten en partners waarderen het enorm wanneer ze een relatiegeschenk ontvangen waar tijd en moeite in heeft gezeten. Op die manier bouw je een goede relatie op met de klant en/of partner.

Bekijk nu onze vernieuwde online catalogus 2018! Vol met inspirerende ideeën voor het ondersteunen van promotionele campagnes en marketingactiviteiten. Ontdek de onwijs vele promotionele artikelen om jouw merk of bedrijf op een originele manier in de aandacht te brengen.

 

Keycords / Lanyards

100% EU gecertificeerd!

Veiligheid van producten heeft continu onze aandacht. Wij doen er alles aan om de veiligheid van onze producten te waarborgen. Veiligheid van onze producten betekend immers veiligheid voor de gebruiker. Onze producten worden naast veiligheid ook getest op kwaliteit en functionaliteit.

Wet- en regelgeving

Deze testen worden door gecertificeerde testbureaus uitgevoerd om ervoor te zorgen dat onze producten aan de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid voldoen. Daarnaast vragen wij onze leveranciers om verschillende verklaringen af te geven die bevestigen dat de producten voldoen aan de door ons opgegeven specificatie en specificaties die volgen uit wet- en regelgeving.

Europese certificering – een continu proces

Wij blijven continu op de hoogte van wijzigingen in de toepasselijke wet-en regelgevend, zodat de veiligheid van onze producten gewaarborgd blijft. Wilt u een certificaat voor één van onze producten ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Gripp-T; Your brand rocks, so make it shine!