Waar staat Gripp-T voor

Gripp-T;

Grafisch, Relatiegeschenken, Innovatief, Producten, Promotie & Textiel. Yep, daar staat Gripp-T voor 🙂

 

Wij bieden een groot assortiment relatiegeschenken en textiel aan. Of het nou gaat om bedrijfskleding of promotiekleding, Gripp-T heeft alle mogelijkheden in huis. De laagste prijs, gratis digitale proefdruk en persoonlijk contact! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Goede relaties opbouwen met klanten en partners is 1 van de belangrijkste doelen van elke bedrijf. Dit doe je door de juiste relatiegeschenken weg te geven. Een relatiegeschenk is een soort visitekaart van het bedrijf. Klanten en partners waarderen het enorm wanneer ze een relatiegeschenk ontvangen waar tijd en moeite in heeft gezeten. Op die manier bouw je een goede relatie op met de klant en/of partner.

Bedrijfs- of promotiekleding geeft de juiste uitstraling  voor personeel en publiek. Het geeft een klantvriendelijke, professionele en verzorgende uitstraling. Wij bedrukken kleding geheel in eigen huisstijl met bedrijfslogo en/of bedrijfsslogan. Hiermee maak je pas indruk.

Check www.gripp-T.nl of mail naar info@gripp-T.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een goed gesprek. Wij komen graag bij jullie op locatie.